MERZİFON ANADOLU LİSESİNDEN ŞEHİTLERİMİZE SAYGI-ORDUMUZA DESTEK VİDEOSU

Okulumuzu Rehber Öğretmeni Bilal ÖKSÜZ ve okulumuz 11/A sınıfı öğrencisi Akif YASAN tarafından MERZİFON ANADOLU LİSESİNDEN ŞEHİTLERİMİZE SAYGI-ORDUMUZA DESTEK VİDEOSU hazırlanmıştır.Bizler bugün bu videoda hayatımızda derin izler bırakan Şehitlerimizi anmak ve ordumuzun yanında olduğumuzu göstermek amacıyla hazırladık. Öncelikle sözlerimizin başında, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi ve ahirete intikal eden tüm gazilerimizi, geçen hafta Perşembe gününden beri İDLİB te şehit olan tüm askerlerlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kederli ailelerine, yakınlarına ve tüm milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.Hayatta olan tüm gazilerimize de sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyoruz.Bu vesileyle geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Bugün vatanımızın her karış toprağında bizler rahat olalım diye hayatlarını ortaya koyan, cansiperane çalışan tüm askerlerimizin ve polislerimizin Rabbim yardımcıları olsun... AMİN.

Bilal ÖKSÜZ

Okul Rehber Öğretmeni