SALGIN HASTALIK DÖNEMLERİNDE PSİKOLOJİK SAĞLAMLILIĞIMIZI KORUMAK

Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz bakanlığımızca yetişkinler  ve çoçuklar için bilgilendirme rehberi hazırlanmıştır. Evde kaldığımız bu günlerde tüm dünyada yaşanan koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle çocukların stres ve kaygı tepkileri göstermesi, çocuk ve ergenlerin kendileri, aileleri, arkadaşları, sevdikleri ve yakınları için endişe, kaygı, panik ve korku yaşaması, beklendik bir durumdur. Hem yetişkinler olarak hem de çocuklarımızın ruh sağlığını korumamız gerekmektedir.

Okullarımızdan uzak ve sosyal hayattan izole kaldığımız bu zor günlerde, öğrenci ve velilerimize yönelik Okul Rehber Öğretmeni Bilal ÖKSÜZ tarafından bir çok video hazırlanmıştır. UZAKTAN EĞİTİME KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA ÖĞRENCİLERİMİZE "OKUL HER YERDİR" PROJESİYLE REHBERLİK HİZMETİ VERİLMESİ PLANLANLANMIŞTIR.

NOT: ÖĞRENCİLERİMİZİN YOĞUN OLARAK REHBERLİK İHTİYACI HİSSETTİĞİ KONULARDA  GÖRÜNTÜLÜ OLARAK DÖNÜT SAĞLANACAKTIR.

Bilal ÖKSÜZ

OKUL REHBER ÖĞRETMENİ

Yetişkinler İçin Bilgilendirme Rehberi için tıklayınız.

Aileler İçin Çocuklara Yardım Rehberi için tıklayınız.

Gençler için Bilgilendirme Rehberi için tıklayınız.

Yayın: 30.03.2020 - Güncelleme: 21.09.2022 22:01 - Görüntülenme: 333
Kaynak: MEB