Nis

Sosyal Sorumluluk Programı çerçevesinde okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla ilçemiz Önce Vatan ağaçlandırma sahasında fidanlarımızı toprakla buluşturduk.

Nis

Okulumuz öğrencileri 'Sosyal Sorumluluk Programı' kapsamında ilçemiz Önce Vatan mesire alanına giderek çevre temizliği yapmışlardır.

Mrt

"EY BU TOPRAK İÇİN TOPRAĞA DÜŞMÜŞ ASKER!

GÖKTEN ECDAD İNEREK ÖPSE O PAK ALNI DEĞER."

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla Okulumuzda program düzenlenmiştir. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinde Semanur UZUN okul sporları kapsamında düzenlenen 100 metre koşu müsabakasında il 2.'si ve uzun atlamada il 3.'sü; öğrencimiz Kağan İPEK ise gülle atmada il 3.'sü ve 100 metrede il 2.'si olmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Mrt

Milli Mücadele ruhunu, Türk Milletinin Vatan aşkını, bağımsızlığa olan inancını en güzel biçimde ifade eden, TBMM'nin isteği ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın açtığı yarışmaya katılan 724 şiir arasından beğenilen İstiklâl Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 103. yıl dönümünde  Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü silah arkadaşlarını, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz... Okulumuz program ve etkinliklerinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

" Okulun Kalbi Kütüphane Projesi" kapsamında okulumuzda mart ayı için belirlenen 'Öğrenci-Kitap Buluşması' etkinliği düzenlenmiştir. 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz sınıf rehber öğretmenleri önderliğinde eğlenceli saatler geçirmişlerdir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının " SOSYAL SORUMLULUK PROGRAMI" kapsamında okulumuz öğretmenleri Didem YETİKCAN ve Hilal KARAGÖZ danışmanlığında öğrencilerimiz ilçemiz aşevine giderek yemek paketlenmesi, yemek yüklenmesi, temizlik ve dağıtım çalışmalarına aktif katılımışlardır.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında öğrencilerimize " Temel Afet Bilinci" eğitimi verilip bütün öğrencilerimiz ve personelimizin katılımlarıyla deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

Amasya'yı Yaşıyorum Projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle beraber Tarih öğretmenimiz Fahri Akbaş rehberliğinde Merzifon'umuzun tarihi ve kültürel mekanlarına gezi düzenledik.

Şbt

Merzifon Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine "Teknoloji Bağımlılığı ve Akran Zorbalığı" konularında kurum personeli tarafından eğitim verildi.

Şbt

Mahalli Okul Sporlarında Dart Genç erkeklerde okulumuz İl Üçüncüsü oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Ayfer ÇEVİK' İ tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.

Şbt

MERZİFON ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN   ÖĞRENCİLERİMİZİN ZOR DURUMLAR KARŞISINDA DAHA DAYANIKLI VE DAHA GÜÇLÜ OLMALARINI, ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİNİ TANIYAN, BİLEN VE ÖZ DENETİMİNİ YAPABİLEN MUTLU BİR BİREY OLMASINI SAĞLAMAK  AMACIYLA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA 11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ÖZ DİSİPLİN GELİŞTİRME  SEMİNERİ YAPILMIŞTIR.

Şbt

MERZİFON ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN   HUZURLU BİR OKUL ORTAMININ OLUŞMASINI, ÖĞRENCİLERİMİZİN ZOR DURUMLAR KARŞISINDA DAHA DAYANIKLI VE DAHA GÜÇLÜ OLMALARINI  VE ÖĞRENCİLERİMİZİN AKADEMİK VE SOSYAL ANLAMDA DAHA MUTLU BİR BİREY OLMASINI SAĞLAMAK  AMACIYLA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA 11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK  PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK SEMİNERİ YAPILMIŞTIR.

Şbt

MERZİFON ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN   HUZURLU BİR OKUL ORTAMININ OLUŞMASINI SAĞLAMAK  AMACIYLA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA 11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK MOTİVASYON  SEMİNERİ YAPILMIŞTIR.

Şbt

MERZİFON ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN  ŞİDDETİN VE ZORBALIĞIN OLMADIĞI ÖFKESİNİ KONTROL EDEN HUZURLU BİR OKUL ORTAMININ OLUŞMASINI SAĞLAMAK AMACIYLA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA 11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK STRESLE BAŞ ETME BECERİLERİ-ÖFKE KONTROLÜ KONULARINDA SEMİNERLER YAPILMIŞTIR.