Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Tasarımı ve Cümle/Afiş Yarışması"na okulumuzdan katılan öğrencilerimiz arasından okul 1. leri yürütme komisyonu tarafından seçildi. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Geleceğim Ellerimde Projesi  Kariyer Günü Etkinliği kapsamında okulumuz mezunlarından Diş Hekimi Yiğitşah COMBA ve Avukat Fatih Efecan SEVİNDİK tarafından öğrencilerimize mesleki bilgilendirme semineri verilmiştir.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Bu proje kapsamında  Safahat konulu çevrimiçi bilgi yarışmasında öğrencimiz Egemen CİLVELİ  il ve ilçe1. si, Mert KAYADUVAR İSE İLÇE 3. sü olarak büyük başarıya imza attı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet YOZGAT tarafından ödüllendirilen öğrencilerimizi ve onlara rehberlik yapan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA AFİŞ VE RESİM KÖŞESİ OLUŞTURULUP ÖĞRENCİLERİMİZİN ZİYARETİNE AÇILDI.

Ara

12.sınıf öğrencilerimize yönelik Üniveriste Tanıtımı kapsamında Ankara Gazi Üniveristesi gezisi yapılarak öğrencilerimizin motivasyonlarının artması sağlanmış ve Cumhuriyetimizin 100. yılında cumhuriyetimizi kuran büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahatgahında ziyaret ettik

Ara

OKULUMUZUN KAMERA SİSTEMİNİN YENİLENMESİNİ SAĞLAYAN VELİMİZ HAMDULLAH EKİM'E OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİMİ TARAFINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ.

Kas

Yarım asıra yakın hayatına eğitim camiasına adayan, Merzifon'unumuzun çeşitli okullarında görev yapan, yurdumuza hizmet eden yüzlerce insan yetiştiren Öğretmenlerin Öğretmeni okulumuz Coğrafya Öğretmeni Hüseyin AKINER'in okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile sürpriz bir programla kutladık.Kendisine bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı okulumuz adına teşekkür eder bundan sonraki hayatında sağlık ve huzur dolu bir ömür dileriz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Akif Gülle Kültür merkezinde coşkuyla kutlandı. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program kapsamında İlçemiz kaymakamı Sayın Ali GÜLDOĞAN, ilçe protokolü.daire amirleri,okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar geleceğin teminatı öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımızı sunmayı bir borç biliriz.

Kas

Polis olma hayali kuran öğrencilerimizle birlikte, Cumhuriyetimizin 100. yılında Merzifon POMEM tarafından düzenlenen Polis Akademisi Başkanlığı Tanıtım Toplantısına katıldık. Merzifon POMEM'i gezip, yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yakından gördük.