OKUL KIYAFET DEĞİŞİKLİĞİ

Okul Kıyafet Değişikliği Komisyonu tarafından alınan karar gereği, okulumuzda 2022 Ekim ayı içerisinde yapılan anket sonucuna göre 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında okulumuzda yeni tip okul kıyafeti uygulamasına geçilecektir. Örnek okul kıyafet görsellerine ve komisyon kararlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kas

Merzifon Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Baskanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz tarafından öğretmenler günü dolayısıyla okulumuz öğretmenlerine yemek organizasyonu düzenlemiştir. Okulumuz Okul Aile Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerimize bu nazik davranışları ve emekleri için teşekkür ediyoruz.

Bu vesileyle başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; geleceğimize ışık tutan, ulusumuzun teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi fedakarca hayata hazırlayan tüm öğretmen ve eğitimcilerimize şükranlarımızı sunuyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

Kas

Ekm

Okulumuzun 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı

30.10.2022 Pazar günü saat 13:00'da Okulumuz Çok Amaçlı Toplantı Salonunda

yapılacaktır. Bütün Velilerimiz davetlidir.

Duyurulur.

Mehmet KARAGÖZ

Ekm

Eyl

Zaman; Yerine konması, geri döndürülmesi, yenilenmesi, depolanması, satın alınması mümkün olmayan bir kaynaktır.Sürekli tükettiğimiz bu kaynağı öğrencilerimizin daha verimli kullanmasını sağlamak amacıyla Rehberlik Servisi tarafından paylaşılan  Zaman Yönetimi içerikleri aşağıdadır.

Eyl